Soutěž pro vaše děti

Připravili jsme pro vaše děti výtvarnou soutěž o plyšového krtečka. Namaluj nám krtečka dle tvé představy a můžeš vyhrát. Soutěžní obrázky nám posílejte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Facebook contin.likvidace. Slosování o 50 cm krtečka proběhne 3. října 2016.

Zde naleznete podrobná pravidla:

1. Pořadatel soutěže

Pořadatelem soutěže je společnost CONTIN s.r.o. se sídlem na adrese Rybná 14, Praha 1 , PSČ 110 05 , IČ: 29264448, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, spisová značka C 179779 (dále jen „pořadatel“).

2. Termín a místo konání soutěže

Soutěž probíhá na facebookové stránce společnosti CONTIN s.r.o. na webové adrese https://www.facebook.com/contin.likvidace v termínu od 2. 9. 2016, 00:00:01 do 2. 10. 2016, 00:00:01.

 3. Podmínky účasti  

Účastníkem soutěže se stává každé dítě ve věku od 2 do 10 let, pro podmínky soutěže zastoupené osobou blízkou ve věku minimálně 18 let s doručovací adresou v České republice, kteráv době konání soutěžezašle na téma „Nakresli a vyhraj“, dítětem nakreslený obrázek krtka.  Společně s obrázkem je nezbytné zaslat jméno, příjmení, věk dítěte a rovněž emailovou adresu a kontakt na zástupce dítěte. Obrázek může být odeslán na facebookové stránky nebo na e-mailovou adresu společnosti: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. v podobě přefoceného nebo naskenovaného obrázku . Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele soutěže.

 4. Kdo určí vítěze

 O výhercích rozhodne porota společnosti (ředitel společnosti, PR manager a zaměstnanci společnosti) svým výběrem nejlepšího obrázku.

 5. Výhra

 Plyšový krtek 50 cm

 6.  Kontaktování výherce a předání výher

Pro oznámení výher bude použit systém e-mailové zprávy. Výherce obdrží oznámení o výhře nejpozději do 4. 10. 2016 do 12.00 hod., a to na e-mailovou adresu, kterou uvedl dle bodu 3 při přihlášení do soutěže. Nebude-li do 24 hodin od odeslání oznámení o výhře doručena pořadateli odpověď výherce o tom, že má zájem přijmout svoji výhru, jeho nárok na výhru zaniká a jeho výhra bez náhrady propadá ve prospěch pořadatele. Výhra bude následně odeslána prostřednictvím České pošty po předchozí dohodě mezi zástupcem pořadatele s výhercem.

 7. Další podmínky

Ze soutěže budou vyloučeny obrázky, jejichž  vzhled porušuje práva, poškozují dobré jméno pořadatele, jsou nemravné, zachycují protizákonné, riskantní nebo výrazně neodpovědné jednání. Výhra v soutěži nebude předána a příslušnému účastníkovi nárok na výhru zaniká v případě, že pořadatel zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání jakéhokoliv podvodného nebo nekalého jednání ze strany soutěžícího či jiné osoby, která dopomohla danému soutěžícímu k uplatnění nároku na výhru. Výměna výhry za jiná plnění na základě přání výherce není možná. Výhry není možné vymáhat soudní cestou. Nepřevzatá výhra propadá pořadateli. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo jednostranně bez náhrady změnit pravidla soutěže v průběhu jejího trvání nebo tuto soutěž částečně nebo i v plném rozsahu bez náhrady zrušit. Pořadatel neodpovídá za nedoručení e-mailů, uvedení nesprávných či nepřesných informací v souvislosti se soutěží (ať už byly způsobené lidským faktorem či technickou vadou), za jakékoli technické či telekomunikační obtíže či závady vzniklé v průběhu soutěže, rychlost technického připojení či jiné případné nedostatky vzniklé v souvislosti se soutěží či v souvislosti se sítěmi elektronických komunikací mobilních operátorů nebo jejich dostupností pro účastníky soutěže.  Výhercům nevzniká právo výhry u pořadatele reklamovat.

 8.  OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Účastí v soutěži dává účastník soutěže dobrovolně svůj výslovný souhlas pořadateli jako správci osobních údajů ke zpracování svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení a e-mailová adresa soutěžícího za účelem aktivit spojených s účastí a vyhodnocením soutěže v médiích (včetně internetu), propagačních a reklamních materiálech pořadatele, jakož i s publikováním fotografie, kterou vložil do soutěže.

Těšíme se na vaše obrázky :-)

Adresa kanceláře

Škrobárenská 502/1
617 00 Brno-Trnitá
Česká republika

Kontaktujte nás

Mohlo by vás zajímat