Anketa Pojišťovna roku 2017

Přinášíme vám reportáž ze slavnostního vyhlášení výsledků odborné ankety Pojišťovna roku 2017, která se uskutečnila 22. května v kongresovém centru ČNB v Praze pod osobní záštitou jejího guvernéra Jiřího Rusnoka a jejíž jsme jedním z hlavních partnerů.

71

Makléřské odpoledne

Galavečeru předcházelo již tradiční Makléřské odpoledne jako neformální pracovně-společenské setkání členů Asociace českých pojišťovacích makléřůse zástupci partnerů ankety a pracovníky úseků makléřských služeb partnerských pojišťoven. U toho jsme samozřejmě nemohli chybět: „Atmosféra byla skutečně přátelská – měli jsme dostatek prostoru pro neformální rozhovory s dalšími makléři, vyměňovali jsme si nejen kontakty, ale i zkušenosti,“ říká Ladislav Burián, jednatel likvidátorské společnosti CONTIN.

Vyhlášení výsledků na slavnostním galavečeru

Anketu organizuje Asociace českých pojišťovacích makléřů ve spolupráci s Českou asociací pojišťoven a specializovaným serverem oPojištění.cz. O vítězi ankety rozhodovalo téměř osm set pojišťovacích makléřů registrovaných Českou národní bankou, kteří hodnotili kvalitu a rozsah služeb pojistitelů na českém trhu. Následně si role prohodili a pojišťovny v anketě Pojišťovací makléř roku 2017 vybírali nejlepší makléře, s nimiž spolupracují.

tým CONTIN

Vítězi letošního ročníku ankety se stala Česká podnikatelská pojišťovna, která se umístila na první příčce v kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů a také v žebříčku Pojištění občanů. Obhájila loňské prvenství v Autopojištění, což se podařilo i Kooperativa pojišťovně v kategorii Životního pojištění. Specializované pojištění již po jedenácté obhájila rekordmanka soutěže ERV Evropská pojišťovna„Gratulujemevšem vítězům, speciálně České podnikatelské pojišťovně, která letos zvítězila hned ve třech kategoriích. Je nám ctí, že právě s ní můžeme spolupracovat,“ říká Burián.

Osobností pojistného trhu se stal jeden ze zakladatelů pojišťovny Allianz v ČR a dlouholetý člen jejího představenstva Jiří Charypar. Pojišťovacím makléřem roku 2017 se pak stala společnost RESPECT. Podrobné výsledky naleznete na oficiálním webu ankety.

Text: Barbora Robková, foto: Pojišťovna roku 2017

Zdroj: Pojišťovna roku 2017

 

Adresa kanceláře

Škrobárenská 502/1
617 00 Brno-Trnitá
Česká republika

Kontaktujte nás

Mohlo by vás zajímat